banner
Home
Mijn Hobbies
Profiel
Portfolio
Contact Informatie
Mijn Hobbies
facebook twitter linkedin

Niet alleen wat iemand doet, en waar hij woont/vandaan komt, bepaalt wie iemand is. Wat iemand doet in zijn vrije tijd is net zo belangrijk.

Ik reis bijvoorbeeld graag. Omdat mijn vrouw uit de Filippijnen komt, ben ik daar al verschillende keren geweest, en iedere keer weer is het een avontuur met schitterende en zintuigenprikkelende nieuwe ervaringen. Daarnaast reizen wij ook graag door Europa en zijn we al in verschillende steden geweest, zoals Berlijn, Brugge, Parijs, Madrid, Barcelona, Boedapest, Bratislava, Wenen, Rome, Keulen en ga zo maar door. Wij reizen ook graag binnen ons eigen land, want ook in Nederland is genoeg te zien :-)

image7


Ik lees ook graag, voorheen altijd Fantasyboeken, tegenwoordig ook fictie of biografiën. Mijn favoriete auteur op dit moment is de Japanner Haruki Murakami.

image8

Als laatste ben ik al mijn hele leven tennisfanaat, en dan specifiek van de tennissers Martina Hingis en Roger Federer. Vooral aan Martina Hingis heb ik veel te danken, want via haar website heb ik vele goede vrienden en kennissen over de hele wereld leren kennen.

image9
Copyright © 2014 | Maarten Heida Translations | +31 (0) 6 53 50 59 23 | maarten@maartenheidatranslations.com